Manfred Stiekema, keurslager

France Limousin rundvlees

De smaak van France Limousin rundvlees staat hoog aangeschreven. Dit werd en wordt nog steeds bevestigd door vele topkoks en diverse jury’s van smaakwedstrijden. De natuur heeft in alle rust zijn gang kunnen gaan en dat is te proeven! France Limousin heeft een echte, uitgebalanceerde smaak, kortom een echte ouderwetse, pure vleessmaak.

Lekker rundvlees

Door de maat genomen is France Limousin vlees, mede vanwege de bergwandelingen van het rundvee aldaar, mager vlees. Daarmee bedoelen we dat France Limousin geen overtollig vet heeft. Net een klein randje aan die stukken waaraan dat hoort te zitten en net die fijne dooradering in de delen die daarom vragen.

Gezond eten

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat we gezond eten. Vooral kinderen in de groei zijn hier sterk afhankelijk van. Aan u de keus wat voor vlees u koopt. Om te weten wat voor vlees u in de kuip heeft, maakt France Limousin het u heel gemakkelijk. De rasrunderen van France Limousin leven en eten op natuurlijke wijze. Op de koop toe smaakt het vlees van France Limousin lekker, sappig en mals, zoals eerlijk vlees behoort te zijn.

Dry Ager superior beef

Iers Aberdeen Angus

Het geheim van de kwaliteit van Iers rundvlees is mals gras. De runderen in Ierland staan liefst acht à negen maanden per jaar in de wei en scharrelen hun eigen ‘natuurlijke’ kostje zo bij elkaar. Veel bewegen betekent namelijk dat het vet mooi door het vlees verdeeld wordt, dit noemen we marmering of vetdooradering.

Puur natuur

Waar runderen in veel landen worden bijgevoerd met granen om ze zwaarder te maken, is dit in Ierland minder het geval. De dieren eten gras en kruiden, uit wetenschappelijke hoek komt steeds meer bewijs dat grasgevoerd rund gezonder is.

Manfred Stiekema, keurslager

Hoofdstraat 45a
9531AC Borger
0599236577

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten